12 Apr 2024
Checklist bij financial lease

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je die doormiddel van financial lease aanschaffen? Dan is het goed onze checklist op te volgen!

24 Mar 2023
Financial lease met korte looptijd: de afweging

Als ondernemer wil je altijd de beste deal voor je bedrijf. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van financial lease met een korte looptijd en waarom dit een goede optie kan zijn voor jouw bedrijf.

22 Mar 2023
Financial lease vs andere financieringsvormen

Als ondernemer heb je verschillende opties als het gaat om het financieren van bedrijfsmiddelen. Eén van die opties is financial lease, maar hoe verschilt dit van andere financieringsvormen?

21 Mar 2023
Duurzaam rijden met Max Lease, 3 tips voor een milieuvriendelijke leaseauto

Ben je opzoek naar een leaseauto, maar wil je milieubewust rijden? In deze blog geven wij je 3 handige tips en informatie.

14 Mar 2023
Financial lease en een woning kopen: kan het samen?

Je hebt als ondernemer plannen om een huis te kopen, maar ook om een lease auto aan te schaffen. Je vraagt je af of je met financial lease nog wel in aanmerking komt voor een hypotheek en of dit negatieve gevolgen heeft.

07 Mar 2023
Je lease auto versneld afschrijven, dat kan in 2023!

Als ondernemer wil je altijd zo efficiënt mogelijk omgaan met je financiën. Wist je dat je in 2023 je leaseauto versneld mag afschrijven? In deze blog leggen we uit wat dit inhoudt en hoe je dit kunt toepassen.

03 Mar 2023
Financial lease: de ideale oplossing voor startende ondernemers?

Als startende ondernemer kan het leasen van een auto een aantrekkelijke optie zijn ten opzichte van het kopen van een auto. Lees wat de voordelen van financial lease zijn en hoe dit in zijn werk gaat.

27 Feb 2023
Onderzoek: 65% leaserijders wil overstappen op elektrische leaseauto

Onderzoek wijst uit dat ruim de helft van de leaserijders positief is over elektrisch rijden. Een groot deel verwacht zelfs binnen 3 jaar de overstap naar elektrisch rijden te maken.

24 Jan 2023
De top 5 leaseauto's via Max Lease

Onlangs schreven we al over de top 5 best verkochte auto's van vorig jaar in Nederland. Nu hebben we een nieuwe top 5, maar ditmaal met de meest populaire auto's die geleased worden.

Populaire merken leaseauto's

logo Volkswagen Volkswagen
logo Renault Renault
logo Mercedes Mercedes
logo Peugeot Peugeot
logo Ford Ford
logo Audi Audi
logo Opel Opel
logo BMW BMW
logo Citroën Citroën
logo Nissan Nissan
logo Kia Kia
logo Škoda Škoda