illustratie Ontdek de MaxLease Cup bij ACNN!
11 Jul 2024

Ontdek de MaxLease Cup bij ACNN!

  • MaxLease Cup
  • ACNN

Donderdag 11 juli 2024

Wij zijn verheugd te mogen melden dat wij hoofdsponsor zijn van de nieuwste raceklasse binnen de ACNN: de MaxLease Cup! De MaxLease Cup is een betaalbare instapklasse en dient als een brug tussen de bestaande PTC Racing Cup en de BMW 330i Cup.

Een jongere doelgroep aanspreken

Na jaren van consolidatie is de ACNN bezig met het vernieuwen van haar programma en wij zijn vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van deze nieuwe raceklasse. Het is de ideale opstap voor ambitieuze coureurs die willen doorgroeien vanuit de PTC Racing Cup naar hogere raceklassen.

ACNN-voorzitter Eltjo Bieckmann legt uit: “Naast de financiële ondersteuning biedt Max Lease ons ook een waardevolle aanvulling op het gebied van marketing. We kunnen via hun grote netwerk nieuwe fans aantrekken die geïnteresseerd zijn in autosport.”
Met de MaxLease Cup richten we ons niet op ondernemers met diepe zakken of mensen met grote sponsors, maar juist op beginnende racers. Deze cup is echt ontwikkeld om racen toegankelijker te maken.

“We positioneren de MaxLease Cup als een instapklasse voor jongere racers. Racen is natuurlijk nooit goedkoop, maar door deze nieuwe klasse maken we de stap naar professionele races toegankelijker,” aldus Bieckmann.

Betaalbaar racen voor beginnende racers

De BMW 120i van de eerste generatie, geproduceerd tussen 2004 en 2007, is de standaardauto voor deze klasse. Met een twee-liter viercilinder motor en ongeveer 150 pk kunnen deze betrouwbare auto’s relatief eenvoudig en goedkoop tot raceauto's worden omgebouwd. “Voor een redelijke prijs kun je een exemplaar aanschaffen en ombouwen tot raceauto. Dit maakt de MaxLease Cup een aantrekkelijke optie voor beginnende racers,” vertelt Bieckmann.

Het toegankelijk maken van de autosport

Met de introductie van de MaxLease Cup zetten wij samen met de ACNN een belangrijke stap om autosport toegankelijker te maken voor een breder publiek. Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van deze spannende nieuwe klasse en zijn trots dat wij ons hoofdsponsor mogen noemen!

Populaire merken leaseauto's

logo Volkswagen Volkswagen
logo Mercedes Mercedes
logo Renault Renault
logo Peugeot Peugeot
logo Ford Ford
logo Audi Audi
logo Opel Opel
logo BMW BMW
logo Citroën Citroën
logo Kia Kia
logo Nissan Nissan
logo Škoda Škoda