illustratie

Over ons

Max Lease is een bedrijf, dat bemiddelt in het tot stand komen van zakelijke lease­contracten. Wij vertellen graag wat over ons. Door jarenlange ervaring in de financiële branche kan Max Lease net dat beetje meer bieden, wat nodig is om een contract rond te maken. Max Lease is er voor de gevestigde ondernemer, maar ook voor de nieuwkomers op de markt. Twijfelt u over de haalbaarheid van een lease­auto? Max Lease kan wellicht een oplossing vinden om een leasecontract rond te maken.

Max Lease gaat door, waar anderen het opgeven.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in onze lease voorraad!

Starters lease

Max Lease kent de problemen waar je als startend bedrijf tegen aan loopt. Een bank of lease­maatschappij kijkt vaak niet verder dan de beschikbare cijfers. Bij een starter zijn deze cijfers niet voorhanden. Een hoge aanbetaling is dan wellicht het gevolg om uiteindelijk een lease­contract te kunnen afsluiten.

Max Lease werkt samen met een groep lease­maatschappijen, waar ook startende bedrijven ondergebracht kunnen worden. Een aanbetaling is dan niet altijd een voorwaarde om het contract te sluiten. Samen met de ondernemer bekijkt Max Lease hoe het gewenste object toch geleased kan worden. Hierbij worden alle beschikbare mogelijkheden benut.

Door deze werkwijze zijn er door de bemiddeling van Max Lease al veel contracten succesvol afgesloten tot grote tevredenheid van de klant. Max Lease biedt graag de juiste oplossing.

illustratie
Binnen 15 minuten geregeld
Gratis thuisbezorgen in héél Nederland
Geen jaarcijfers nodig
Acceptatie zonder jaarcijfers voor startende ondernemers!
Je kunt je huidige auto inruilen (zelfs met lopende financiering)

Onze partners

logo Alphera
logo Dutch Finance
logo Hiltermann
logo Santander