Wil je een bedrijfswagen financial leasen? Dat kan bij Max Lease. Met een ruim aanbod aan diverse bedrijfsauto’s kun je als ondernemer bij ons eenvoudig, flexibel en voordelig zakelijk een auto leasen. Bekijk ons aanbod op deze pagina en kies voor de financial lease van een bedrijfswagen.

Waarom kiezen voor een bedrijfswagen als financial lease?

Een bedrijfswagen financial leasen is tegenwoordig erg populair bij ondernemers. Zo betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor je niet direct het gehele aankoopbedrag hoeft te betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen waar je het onderhoud laat doen, hoeveel kilometers je rijdt en waar je de verzekering afsluit.

Naast de genoemde voordelen ontvang je ook nog belastingvoordelen. Je hebt namelijk recht op een investeringsaftrek en ook de rente is volledig aftrekbaar, wat betekent dat je profiteert van fiscale voordelen. De financial lease van een bedrijfswagen is dus erg voordelig voor jou als ondernemer.

De verschillende opties voor financial lease van een bedrijfswagen

Bij Max Lease hebben we verschillende opties als het aankomt op bedrijfswagens. Je hebt de keuze uit verschillende automerken en uit handgeschakelde auto’s en automaten. Ook kan je het aantal gereden kilometers van de bedrijfswagen, het bouwjaar en de staat van de auto meenemen in jouw keuze. Deze factoren spelen ook een rol in de maandelijkse prijs van de financial lease van een bedrijfsbus of bedrijfsauto. Populaire bedrijfswagens die vaak worden geleased, zijn:

  • Volkswagen Transporter: deze super praktische en betrouwbare wagen is het best verkochte busje ter wereld.
  • Opel Vivaro: met een grote laadruimte kan elke klus op een professionele wijze worden geklaard.
  • Renault Trafic: met deze bus kies je voor comfort en gebruiksgemak.
  • Mercedes-Benz Sprinter: deze veelzijdige bus is door zijn indrukwekkende laadvermogen gemaakt voor verschillende bedrijfsbehoeften.

Er is volop keuze als het gaat om bestelbussen, werkbussen en andere soorten bedrijfsauto’s. Weet je niet wat het beste bij je past? Wij helpen je graag! Geef je wensen door, dan zoeken wij de meest geschikte bedrijfswagen om financial te leasen.

Bedrijfswagen leasen voor starters

Ben je een startende ondernemer? Ook dan heb je veelal een bedrijfsauto nodig. Aan het begin van jouw carrière als ondernemer zal je over het algemeen veel geld besteden aan opstartkosten, de inrichting van het bedrijfspand en benodigde materialen en gereedschappen. Als je dan ook nog een auto moet aanschaffen, kan dan een (te) grote investering zijn. Het is in zo’n geval een goede optie om te kiezen voor het leasen van een bedrijfsauto, omdat je daardoor kosten kunt besparen. Zo houd je meer over voor andere aspecten binnen je onderneming.

Leaseaanvraag in simpele stappen

Met leasen kies je voor helderheid en zekerheid. Bij Max Lease is de financial lease van een bedrijfswagen zo geregeld. In slechts drie stappen kun je snel in jouw nieuwe wagen de weg op:

  1. Kies een bedrijfsbus of -auto en voer jouw gegevens in op de productpagina van je toekomstige bedrijfswagen.
  2. Wij nemen contact met je op en zullen je vragen om jouw KvK-gegevens.
  3. Na goedkeuring kun je de bedrijfswagen financial leasen. Wij stellen een leasecontract op en regelen de rest.

Jouw bedrijfswagen financial leasen doe je bij Max Lease

In onze autovoorraad vind je een ruim aanbod met bedrijfswagens die geschikt zijn voor de financial lease. Heb je jouw nieuwe auto gevonden? Vul dan direct je gegevens in en wij gaan voor je aan het werk! Je ontvangt van ons zo snel mogelijk bericht over de lease van jouw bedrijfsauto. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je alles over de financial lease van onze bedrijfswagens.

Onze partners

logo Alphera
logo Dutch Finance
logo Hiltermann
logo Santander